Residentie Blaricum

Appartementen met zorgservices
28 prachtige appartementen (9 woningtypes) zijn beschikbaar. Het appartementencomplex biedt senioren een comfortabele woonomgeving met veel ruimte. De bewoners hebben de mogelijkheid om, indien nodig, persoonlijke assistentie op maat af te nemen.  Er zijn verschillende woningtypes. Ook is er een gezellig ingerichte salon. Een gelegenheid om gezamenlijk te drinken, te eten en te ontspannen. De zelfstandige twee en drie kamer appartementen zijn voorzien van alle gemakken.  Als woonassistent zijn Monique ter Braake en Simona Wagner uw adviseur wonen en zorg. Monique is het grootste deel van haar leven woonachtig in het Gooi en kent de omgeving heel goed. Simona komt ook uit de buurt en heeft zeer ruime ervaring in de verpleging en verzorging. Zij houden ervan om zaken betreffende huisvesting en zorgverlening te organiseren en mensen hierbij behulpzaam te zijn. Persoonlijk contact staat altijd voorop. Graag informeren wij  u vrijblijvend tijdens een rondleiding zodat u een indruk krijgt van de faciliteiten die geboden worden bij dit mooie appartementencomplex.

Huurprijzen en tarieven

vrije sector
> 990 mnd
huurappartement met twee kamers
beschikbaarheid van zorg
buitenruimte
comfortabele keuken
aparte slaapkamer
vrije sector
>1585 mnd
huurappartement met drie kamers
beschikbaarheid van zorg
buitenruimte
comfortabele keuken
aparte slaapkamer
woon- en zorgdiensten op afspraak
24/7 ondersteuning
zorgalarmering
activiteiten
hulp

Overzicht plattegronden

Plattegronden

Monique en Simona
Residentie Blaricum (035)2340223
MONIQUE TER BRAAKE
Als woonassistent ben ik samen met Simona uw steun bij vragen over wonen en zorg. Ik ben het grootste deel van mijn leven woonachtig in het Gooi en heb vele jaren gewerkt in de makelaardij en ken de omgeving heel goed. Ik houd ervan om zaken betreffende huisvesting en zorgverlening te organiseren en mensen hierbij behulpzaam te zijn. Persoonlijk kontakt staat bij mij altijd voorop. Ik ondersteun u graag bij uw besluitvorming. 

SIMONA WAGNER-HOOFIEN
Als woonassistent ben ik samen met Monique uw steun bij vragen over wonen en zorg. Meer dan twintig jaar woon ik in ‘t Gooi. Inmiddels ken ik deze mooie omgeving goed. Ik weet de weg in het aanbod van zorg door mijn jarenlange ervaring als oprichter/manager van een thuiszorgorganisatie in Amsterdam en ’t Gooi. Ik heb een passie voor dienstverlening die begint voor Residentie Blaricum bij uw belangstelling voor een van de appartementen van de villa.