De locaties

De locaties van Com4Life in Nederland

Lelystad Bataviahaven

In samenwerking met Van Wijnen is een plan in ontwikkeling voor 54 seniorenappartementen. Het ApolloZorgvastgoedfonds wordt belegger. Opening in 2022. Verhuur start in 2021.
Ariane Frijstein van Com4Life is het vertrouwde gezicht in De Kom. Samen met haar collega’s is zij beschikbaar voor het regelen van alle gewenste en noodzakelijke zorg. De dienstverlening is gericht op het verbeteren van de kwaliteit van het leven van de bewoners door het aanbieden van professionele (zorg)diensten. Ook ondersteunt zij bij het aanvragen van hulpmiddelen, een zorgindicatie voor bijvoorbeeld persoonlijke verzorging, individuele begeleiding of huishoudelijke hulp. En verder staat zij klaar voor alles waar behoefte aan is.

Er zijn verschillende woningtype beschikbaar. In totaal 94 zelfstandige appartementen met zorg op afspraak.

Voor vragen over verhuur en de dienstverlening kunt u contact met ons opnemen. Ariane Frijstein staat u graag te woord.
Naar verwachting wordt Residentie Blaricum begin 2021 geopend.   28 prachtige zorgappartementen aan de Prins Hendriklaan in Blaricum komen dan beschikbaar .Het appartementencomplex biedt senioren een comfortabele woonomgeving met veel ruimte. De bewoners hebben de mogelijkheid om, indien nodig, persoonlijke assistentie op maat af te nemen.  Er zijn verschillende woningtype beschikbaar. Ook komt er een gezellig ingerichte salon. Een gelegenheid om gezamenlijk te drinken, te eten en te ontspannen. De zelfstandige twee en drie kamer appartementen zijn voorzien van alle gemakken.  In Residentie Blaricum zijn Ariane en Simona als gastvrouw aanwezig. Zij hebben contact met de bewoners en zij regelen afspraken met andere dienstverleners. Zij assisteren bij het leven van de zorg en ondersteunen praktische zaken die hierbij komen kijken.   De gastvrouw zorgt voor een prettige sfeer in de gezamenlijke woonkamer, waar ook bezoekers van de bewoners ontvangen kunnen worden. Zij houdt een oogje in het zeil en organiseert activiteiten. Ze kan ook ondersteunen bij het organiseren van activiteiten voor de bewoners.
Tekst