De locaties

De locaties van Com4Life in Nederland

Lelystad Bataviahaven

In samenwerking met Van Wijnen is een plan in ontwikkeling voor 54 seniorenappartementen. Het ApolloZorgvastgoedfonds wordt belegger. Opening in 2022. Verhuur start in 2021.
Ariane Frijstein van Com4Life is het vertrouwde gezicht in De Kom. Samen met haar collega’s is zij beschikbaar voor het regelen van alle gewenste en noodzakelijke zorg. De dienstverlening is gericht op het verbeteren van de kwaliteit van het leven van de bewoners door het aanbieden van professionele (zorg)diensten. Ook ondersteunt zij bij het aanvragen van hulpmiddelen, een zorgindicatie voor bijvoorbeeld persoonlijke verzorging, individuele begeleiding of huishoudelijke hulp. En verder staat zij klaar voor alles waar behoefte aan is.

Er zijn verschillende woningtype beschikbaar. In totaal 94 zelfstandige appartementen met zorg op afspraak.

Voor vragen over verhuur en de dienstverlening kunt u contact met ons opnemen. Ariane Frijstein staat u graag te woord.
De bouw van Senior Living Residentie in Blaricum is gestart. Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn is mei 2019 gestart met de bouw van 28 zorgappartementen aan de Prins Hendriklaan in Blaricum. Er zal een statig gebouw verrijzen dat is omringd door weelderige natuur. Het appartementencomplex biedt senioren een comfortabele woonomgeving met veel ruimte. De bewoners hebben de mogelijkheid om, indien nodig, persoonlijke assistentie op maat af te nemen. Verhuur start medio 2020. Er komen verschillende woningtype beschikbaar. Ook komt er een gezellig ingerichte salon. Een gelegenheid om gezamenlijk te drinken, te eten en te ontspannen. De zelfstandige twee en drie kamer appartementen zijn voorzien van alle gemakken. 
Tekst